Hunde 2016

Årets hund 2016

 

Lørdag den 30 april, var en af OOJF tilbagevendende begivenheder Åretshund blevet flyttet til, det

var en måned tidligere end 2015, da der havde været dialog omkring tidspunktet og det var muligvis bedre at holde det tidligere. Dette var en meget dårlig optimering, der var kun 3 deltager.

Rammerne og forholdene for var super, vejret kunne være lidt bedre, men dommer, hjælper og arealer var optimale. de 3 hunde var alle i kategorien åben klasse, hhv. 2 på 3 år og 1 på 6 år.

 

De 4 forskellige dicipliner var: dirigering, med et hårvildt og et par fjer, frit søg, vandarbejde og terræn skifte. Der kunne i alt opnås 400 point.

.

Årets hunde blev Sif, Korth hår hønsehund, ført af Roar Drue med 361 point,

nr 2 blev Donna (Labrador) ført af Kerstin Dallmann med 341 point

nr 3 blev Simón (Ruhår) ført af Jens Erik Bruun med 115 point

/Lars Madsen

Roar med hunden SIF

Kerstin med hunden Donna

Dommer Poul Richard.

Årets hund 2015

 

Søndag d 31 maj var der åretshund dyst afholdt af Oojf . Der var 9 hunde med fører som deltog fordelt på viszla, korthåret hønse-hund, labrador, gammel dansk hønsehund og spaniel.

 

Vi startede op med fælles morgenmad kl 8 i klubhuset på horse-bækvej derefter kørte vi til bårdesø hvor vi havde lånt terræn ved Jørgen og Allan(mange tak for det).

 

De 4 forskellige disipliner var: slæb med dirigering, frit søg, vandarbejde og terræn skifte der var en dommer til hver post.

 

Der kæmpes om 2 pokaler: unghunde op til 2 år og åbenklassen. Derudover er de 5 bedst placerede hunde direkte kvalificeret til at deltage i en konkurrence mod Fredericia som har stået på i snart 40 år, den kom på benene fordi Hanse Falckmand engang var dommer til en hundeprøve hvor han mødte nogle fra Frederi-cia og de lavede en prøve mod hinanden, den er så forsat lige siden.

 

Vejret var perfekt lidt overskyet og ikke for varmt så det var gode betingelser for hundene.

 

Dagen blev sluttet af i klubhuset med grill pølser og overrækkel-se af pokaler og præmier.

 

Mange tak til de 4 hjælpere og de 4 dommere og sidst men ikke mindst stor tak til PROF DOG for at sponsere præmier til alle del-tager.

 

 

Nyheder

 

Nyhedsbrevet

Se her

 

Kalender

Se her

 

Billedearkiv

Se her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privatlivspolitik

 

Otterup & Omegns Jagtforening

Horsebækvej 22

5450 Otterup

Copyright © All Rights Reserved